2021 wensen

2018 wensen

Kerstkaartjes bestel je dit jaar scherp geprijsd en tegen een goede kwaliteit. Vandaag besteld, morgen in huis. 

Zo ga je iemand een fantastisch
2021 wensen

Wil je iemand op een unieke wijze het allerbeste voor 2021 wensen? Neem dan zeker een kijkje in de veelzijdige collectie van Greetz. Kaarten, nieuwjaarscadeaus en heel veel lekkers om uit te kiezen. Het mooie van Greetz? Je kunt zowel de kaarten, cadeaus als lekkernijen personaliseren. Voeg een bijzonder fotomoment toe of laat een pakkende boodschap op het Greetz product van je keuze drukken. Zo weet je bijvoorbeeld je hartsvriendin of geliefde uniek en bijzonder te verrassen. Hij of zij zal niet weten wat hem of haar overkomt. Bestel je persoonlijke boodschap voor 22.00 uur en Greetz bezorgt je verrassing morgen al bij de ontvanger.

Greetz denkt aan iedereen

Bij Greetz weten ze van wanten. Voor iedereen is er namelijk een geschikte nieuwjaarskaart met bijpassend cadeau te vinden. Wil je bijvoorbeeld een kind een gelukkig nieuwjaar wensen? Dan zijn er onder andere ballonnen, knuffels en rammelaars om te versturen. Maar ook voor volwassenen kun je te kust en te keur. Wat bijvoorbeeld te denken van een fles Champagne Moët & Chandon Brut Imperial om het nieuwe jaar mee in te luiden? Wil je het helemaal bijzonder maken? Kies dan voor de Moët Champagne Giftbox. Deze box, een luxe coffret, bevat naast de fles bubbels twee prachtige flutes om samen uit te drinken. Proost.

Gepersonaliseerde wenskaart

Inmiddels is wel duidelijk dat 2021 wensen bij Greetz bepaald niet doorsnee is. De voorbereiding alleen al staat garant voor veel plezier. Een gepersonaliseerde wenskaart is daar een uitstekend voorbeeld van. Zo kun je met de Greetz fotokaarten een unieke nieuwjaarswens overbrengen met een persoonlijk detail. Datzelfde geldt voor de ‘Greetz Magic’ kaarten. Jij geeft aan welke tekst je waar op de kaart toegevoegd wilt zien en Greetz tovert je boodschap om tot een bijzonder stijlvolle kaart.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken