Ambachtelijke bonbons bestellen

ambachtelijke bonbons bestellen
Wil jij iemand verrassen met iets lekkers? Dit kan nu met overheerlijke ambachtelijk bonbons. Voor 22:00 besteld, vandaag nog verstuurd. Laat jezelf online lekker maken door het hele assortiment te bekijken!

Ambachtelijke bonbons bestellen

Online chocolade bestellen kan eigenlijk wel overal, maar ergens ambachtelijke bonbons bestellen is wat lastiger te vinden. Hier is verandering in gekomen, want sinds kort biedt Greetz een groot assortiment ambachtelijke bonbons aan. Voor mensen die Greetz niet kennen: dit is de online marktleider in het versturen van online echte wenskaarten. Inmiddels heeft Greetz ook een groot assortiment cadeaus die je online kunt bestellen en vervolgens naar jezelf kunt opsturen of direct naar de ontvanger. En voor 22:00 besteld is dezelfde dag nog verstuurd… Het is zelfs mogelijk om de ambachtelijke bonbons op dezelfde dag te laten bezorgen. Lees er hier meer over. Op dit moment heeft Greetz twee merken in het assortiment: Australian Dreamer en Chocolate Company. 

Kaarten en bonbons versturen

Wil je de ambachtelijke bonbons samen met een persoonlijke wenskaart versturen? Ook dan ben je bij Greetz aan het juiste adres. Je kunt namelijk alle cadeaus in combinatie met een unieke en persoonlijke wenskaart versturen. Je hebt de keuze uit een grote hoeveelheid kaartmomenten (van verjaardag tot condoleance en van Kerst tot Moederdag). En je kunt ook een wenskaart helemaal zelf maken door je eigen foto via Greetz te uploaden en deze vervolgens op de kaart te plaatsen. Vervolgens heb je ook nog de mogelijkheid om geluid aan je kaart toe te voegen, jouw favoriete handschrift te kiezen en zelfs de kleur van de envelop te bepalen… En niet geheel onbelangrijk: ook de grootte van de kaart bepaal jezelf! 

Greetz bezorging

Wist je dat als jij je verrassing (cadeaus) voor 22:00 besteld deze nog dezelfde dag wordt verstuurd? Voor kaartjes geldt: voor 20:00 besteld is dezelfde dag nog verstuurd. Maar als je een kaartje in combinatie met een cadeau verstuurd heb je tot 22:00 de tijd. Tot slot is het ook mogelijk om dezelfde dag jouw verrassing te laten bezorgen, dan moet je voor 14:00 de bestelling doorgeven op Greetz.nl. Lees hier alles over de bezorgmogelijkheden.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken