Ballon met eigen foto en tekst

ballon met eigen foto en tekst Een ballon met eigen foto en tekst versturen. Voor alle momenten een leuk cadeau om te geven. Keuze uit meer dan 240 ballonnen. 10 dagen zweefgarantie.

Ballon met eigen foto en tekst

Online een ballon versturen is al heel lang populair. Voor alle momenten en leeftijden heeft Greetz een divers aanbod van ballonnen. Leuk om te geven als er een kindje is geboren of om iemand een opkikker te geven. Nu is het ook mogelijk om eenvoudig een ballon met eigen foto en tekst te ontwerpen en versturen. Zo maak je de ballon nog persoonlijker. Kaartjesencadeaus.nl heeft hieronder een aantal ballonnen met foto en tekst geselecteerd:

ballon met foto en tekst

Ballon met eigen foto versturen

Je kiest een ballon, upload een foto en klaar. De ballon wordt verpakt en verzonden in een grote doos. Bij het opendoen komt de ballon er vanzelf uitvliegen. Net als alle cadeaus bij Greetz kun je het in combinatie met een wenskaart versturen. Zo maak je het cadeau nog persoonlijker. Verstuur bijvoorbeeld een verjaardagskaart, Blond Amsterdam of Woezel en Pip kaart mee.

Nog geen Greetz lid? Registreer je voor het bestellen en ontvang direct 20% korting op wenskaarten en een gratis postzegel.

Ballon met tekst versturen

Na het kiezen van een ballon kun je deze bewerken met tekst. Kies eerst een lettertype en grootte. Greetz heeft het tekstvak die je kunt invullen al voor je klaargemaakt. Je kunt ook eenvoudig een tekstvak toevoegen aan de ballon. Voor zowel de ballon met foto als met tekst geldt uiteraard voor 20:00 uur besteld, vandaag nog verstuurd. En wil je nog meer tekst en uitleg geven? Kies dan één van de 10.000 wenskaarten uit de Greetz collectie.

Klik hier om alle ballonen te bekijken

Winkel bezoeken Winkel bezoeken