Bassie en Adriaan verjaardagskaart

bassie en adriaan wenskaart

Wil jij iemand verrassen met een unieke Bassie en Adriaan verjaardagskaart? Kaartjesencadeaus heeft de leukste voor je op een rij gezet, inclusief Bassie & Adriaan muziek. Voor 22:00 besteld is vandaag nog verstuurd.

Bassie en Adriaan verjaardagskaart

Bassie en Adriaan namen dit jaar afscheid van het grote publiek met de film Keet en Koen en de speurtocht naar Bassie en Adriaan. Helaas zullen we deze jeugdhelden dus nooit meer in een van de spannende films zien die ze de afgelopen jaren hebben gemaakt. Maar Bassie en Adriaan blijven voor altijd jeugdhelden en hun avonturen zullen nog tot in de lengte van dagen worden bekeken door jong en oud.

Iemand verrassen met de ultieme Bassie en Adriaan verjaardagskaart is daarom altijd een goed idee :). Bij Greetz kun je namelijk een wenskaart van de twee versturen met het aanstekelijke verjaardagsmuziekje: Gefeliciteerd! Op de voorkant van de kaart zijn natuurlijk de twee helden zelf afgebeeld en de binnenkant van de kaart kun je zelf helemaal personaliseren, met tekst en ook foto’s als je dat wilt. Greetz zorgt er vervolgens voor dat er muziek aan wordt toegevoegd en dat de verjaardagskaart netjes op tijd wordt bezorgd bij de jarige job of jet. De kaart wordt fysiek bij de ontvanger bezorgd en als je de kaart voor 22:00 besteld dan wordt deze nog dezelfde dag verstuurd. Je kunt de kaart in combinatie met een cadeau zelfs op de dag zelf laten bezorgen als je de bestelling voor 14:00 doorgeeft. Lees hier meer over deze service, die Greetz Express heet.

Klik op onderstaande afbeelding, of hier, om de verjaardagskaart te bekijken en de muziek af te spelen.

Muziekkaart Bassie en Adriaan

Bassie en Adriaan slagroomtaart

Wat was het lievelingseten van Bassie? Dat weet iedereen! Dat zijn natuurlijk slagroomtaarten. Als je de echte fans naast deze originele muziekkaart extra wilt verrassen dan stuur je deze persoon natuurlijk een echte Bassie en Adriaan Slagroomtaart. Bij Yoursurprise kun je een slagroomtaart helemaal zelf personaliseren door een afbeelding van Bassie en Adriaan op de taart te laten drukken.

Bestel hier je originele Bassie en Adriaan slagroomtaart of klik op de afbeelding hieronder.

bassie en adriaan slagroomtaart

Winkel bezoeken Winkel bezoeken