Bavarois Bestellen

Bavarois Bestellen Verse Bavrois bestellen en laten bezorgen. Een unieke en smakelijke verrassing! Vers van de bakker, 6 dagen per week gekoeld bezorgd.

Liefdestaart Bavarois bestellen

Een bijzondere bavarois taart versturen naar je geliefde? Dat kan bij Greetz nu heel voordelig. Al vanaf € 14,95 laat jij de man van je dromen een absolute smaaksensatie beleven met een hartvormige bavarois taart. Je kunt er voor kiezen om deze liefdevolle smaakverrassing direct naar hem te versturen of om hem zelf te bezorgen. Nee, de taart is ‘net’ niet groot genoeg om eruit te springen, maar wel ruim voldoende om samen van te genieten. Een mini taartje voor een maximaal liefdesmoment, wat wil je nog meer? Bavarois Versturen

Met liefde gemaakt

Bij Greetz ben je verzekerd van de beste ingrediënten in alle taarten. Professionele patissiers leggen zich er dagelijks op toe om het versturen van jouw taart tot een smaakvol succes te maken. Versheid voert de absolute boventoon. Niet alleen in de keuken, maar ook tijdens het bezorgen. De supersnelle koeriers van Greetz bezorgen je gekozen taart met gekoeld transport in no time door heel Nederland. Bestellen voor 21.00 uur betekent in de meeste gevallen de volgende dag bezorgen. Behalve op zondag kun jij zo 6 dagen in de week, van maandag tot en met zaterdag, iemand bijzonder verrassen.

Momenten om bij stil te staan

Alles moet tegenwoordig sneller gaan. Soms is daar niets mis mee, maar genieten doen we nog altijd het liefst zo lang mogelijk. Een Greetz taart bestellen en versturen biedt precies die genotsmomenten. Omdat smaken verschillen is er een ruim assortiment om uit te kiezen. Zo is er de slagroomtaart, de mokkataart, de marsepeintaart en deze bijzondere bavarois liefdestaart. Zelfs voor Oma’s appeltaart kun je bij Greetz terecht. Het unieke daarbij is dat je alle taarten stuk voor stuk kunt personaliseren. Zo kun je een taart met marsepeinen foto bestellen, teksten toevoegen en nog veel meer. Met een wenskaart erbij kun je bovendien precies verwoorden waar je de ontvanger voor wilt bedanken of wat je hem of haar toewenst.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken