Bier met eigen etiket

valentijn tips - bier met eigen etiket Een fles La Chouffe of Duvel met eigen etiket ontwerpen. Voeg een foto of tekst toe en verras iemand met een lekker speciaal biertje. Voor 22:00 besteld, vandaag verstuurd. Ook mogelijk voor flessen wijn, port, jenever en prosecco.

Bier met eigen etiket ontwerpen

Bijna alle mannen kun je wel blij maken met een lekker biertje. En helemaal met een bierfles met eigen etiket. Een grappige foto met een passende tekst om de bierfles persoonlijk en nog aantrekkelijker te maken.  Het ontwerpen van het etiket is heel eenvoudig. Je kiest eerst een fles met of zonder foto op het etiket. Daarna upload je een foto en/of voeg je tekst toe en klaar. De bierfles kun je los versturen, maar ook in combinatie met een leuke kaart. Bijvoorbeeld met een Vaderdagkaart, kaart met geluid of een extra grote kaart. Kaartjesencadeaus.nl heeft hieronder een aantal voorbeelden geselecteerd van bier met eigen etiket.

Bier met eigen etiket bestellen

Een fles Duvel of La Chouffe met of zonder wenskaart bestellen kan tot 22:00 uur. De fles bier met eigen etiket wordt dan dezelfde dag nog verstuurd. Wil je het als cadeau geven voor Vaderdag? Dan heb je de zaterdag voor Vaderdag de tijd om te bestellen. Als je voor 17:00 uur besteld dan wordt het cadeau op Vaderdag bezorgd. Dit brengt wel extra kosten met zich mee, maar de verrassing is des te groter.

Alternatieven bier met eigen etiket

Is de persoon waar het cadeau voor is geen bierliefhebber? Geen probleem bij Greetz. Voor zowel vrouwen als mannen is er genoeg keuze. Naast bier kun je ook een eigen etiket maken voor een goede fles wijn, prosecco, port en jenever.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken