Bierpakket bestellen

bierpakket bestellen Wil jij een vriend verrassen met een origineel cadeau? Bij Greetz kun je nu jouw vrienden verrassen met een bierpakket. Een uniek pakket met de lekkerste bieren.

Bierpakket bestellen

Is er een vriend van je jarig, maar heb je geen idee wat je hem (of haar natuurlijk) cadeau moet geven? Greetz heeft de oplossing: geef een bierpakket cadeau! Bij Greetz heb je nu de mogelijkheid om pakket speciale bieren cadeau te geven. Er zijn verschillen pakketten samengesteld. Het meest populaire bierpakket bestaat uit Duvel, La Chouffe, Maredsous en Liefmans. De naam die Greetz aan dit bierpakket heeft gegeven is: het Belgisch Bierpakket. Maar er is meer. Je kunt bijvoorbeeld ook een bierpakket van ‘Brouwerij ’t IJ’versturen. Wil je het gehele assortiment zien? Klik op de afbeelding hieronder. Als je geen bier wilt bestellen, bekijk dan ook eens de wijn cadeaupakketten.  Bekijk hier alle andere cadeaus van Greetz.

Bezorging Greetz

Greetz heeft verschillende mogelijkheden voor bezorging. Voor een volledig overzicht van de bezorging, bekijk deze hier. Als je een cadeau wilt bestellen en deze morgen laten bezorgen dan kun je tot 22:00 je bestelling plaatsen. Wil je vandaag nog iemand verrassen met een cadeau dan is dat ook mogelijk! Als je voor 14:00 je bestelling plaatst dan wordt het cadeau nog tussen 14:00 en 22:00 bezorgd. De extra kosten bedragen 3,-. Voor 14:00 is vergeten dus geen excuus ;).

Winkel bezoeken Winkel bezoeken