Bloemetje versturen met kaart

bloemetje versturen Online een bloemetje versturen. Los of in combinatie met een wenskaart. Keuze uit meer dan 50 prachtige boeketten voor alle momenten. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Bloemetje versturen

Moederdag, kindje geboren, bruiloft, iemand geslaagd, verliefd of zomaar een bloemetje versturen? Dat kan bij Greetz.nl. De bloemen en planten zijn van hoge kwaliteit. Deze worden op water verstuurd door de pakketservice inclusief snijbloemen en voeding. Het zijn dagverse bloemen van de veiling en worden in een speciale bloemen cadeauverpakking geleverd. Het assortiment bloemen en planten is variërend en voor elke gelegenheid.

Bloemetje versturen met wenskaart

De bloemen kunnen los verstuurd worden, maar ook in combinatie met een wenskaart. Na het kiezen van een bos bloemen krijg je de optie om een kaart toe te voegen. Kaartjesencadeaus.nl wil inspireren en heeft daarom op de site veel collecties en kaartsoorten geselecteerd. Een populaire collectie is bijvoorbeeld Blond Amsterdam. De meeste verstuurde kaartsoort op dit moment is de grote kaart. Deze kun je versturen in XL en Supersize formaat.

Bloemetje bestellen

Bij Greetz kan je  met de Greetz express online bloemen bestellen tot 22:00 uur. Tot 22:00 uur? Lees meer over deze service door op de onderstaande link te klikken. Meer informatie over de Greetz express

Winkel bezoeken Winkel bezoeken