Blond Amsterdam kaarten en cadeaus

blond amsterdam Kaarten en cadeaus voor alle momenten en voor jong en oud. Keuze uit meer dan 250 wenskaarten en 30 cadeaus. Voor 22:00 uur besteld, volgende werkdag verstuurd.

Blond Amsterdam

Één van de populairste wenskaarten collecties op Greetz.nl. Blond Amsterdam heeft wenskaarten voor bijna alle momenten en in diverse formaten: kerst, nieuwjaar, verjaardag, beterschap, vriendschap, zomaar, liefde, bedankt, op reis en valentijn. Naast dit uitgebreide en originele wenskaarten assortiment heeft is er ook een leuk assortiment cadeaus. Theepotten, mokken, ontbijtborden, schoolspullen, toilettassen en nog veel meer cadeaus die in combinatie met een kaart verstuurd kunnen worden.

Blond Amsterdam kaarten

Het assortiment wenskaarten bestaat uit meer dan 250 kaarten en er zijn meer dan 30 cadeaus. Je kunt online je kaart bewerken, maar je kunt er ook voor kiezen om het tekstvak leeg te laten. Zo maak je de kaart nog persoonlijker. Je verstuurt de kaart dus naar je eigen adres, plaatst een handgeschreven tekst en verstuurt de kaart zelf of geeft hem persoonlijk aan de ontvanger. De wenskaarten zijn beschikbaar in de formaten medium, xl en supersize.

Blond Amsterdam cadeau met kaart

Een kaart, cadeau of beide verstuur je eenvoudig online. Je kiest en bewerkt eerst een kaart en vervolgens krijg je de optie om een cadeau erbij te bestellen. Andersom geldt hetzelfde. Zodra je een cadeau hebt gekozen krijg je de optie om er een wenskaart bij te bestellen. De rest spreekt voor zich. Voor 22:00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd!

Blond Amsterdam fotokaarten (nieuw)

De wenskaarten collectie bestond al uit meer dan 200 kaartjes. Deze is nu uitgebreid met fotokaarten. Zo kun je een Blond Amsterdam kaart nog persoonlijker maken. Je kiest een foto sjabloon, voegt je eigen foto toe en Greetz doet de rest. Kaartjesencadeaus.nl heeft ook hiervoor alvast een aantal fotokaarten geselecteerd voor inspiratie. blond amsterdam fotokaarten  blond amsterdam fotokaarten Klik hier voor alle Blond Amsterdam fotokaarten

Winkel bezoeken Winkel bezoeken