Blond Amsterdam kerstkaarten versturen

blond kerstkaarten
Keuze uit meer dan 250 vrolijke Blond kerstkaarten. Ook mogelijk in combinatie met een leuk kerstcadeau. Voor alle leeftijden zijn er cadeaus beschikbaar. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Bezoek de winkel en start direct.

Blond Kerstkaarten

Ben jij opzoek naar originele kerstkaarten van Blond Amsterdam? Je kunt bij Greetz een exclusief assortiment kerstkaarten van Blond Amsterdam versturen. En je verstuurt al een kerstkaart van Blond Amsterdam vanaf 1,49! Een scherpe prijs voor deze gezellig kerstkaarten. Voordelige prijzen bij bestelling set van 10 wenskaarten. We hebben voor jullie hieronder al een kleine selectie gemaakt van de kerstkaarten van Blond Amsterdam. Klik op de onderstaande afbeelding om de volledige collectie van Blond Amsterdam te kunnen bekijken. 

Online echte Blond kerstkaarten versturen

Sinds 2004 bestaat Greetz.nl, de marktleider en specialist in het versturen van online echte wenskaarten. Greetz is o.a. meerdere malen winnaar van een Thuiswinkel Award voor beste webshop. Het principe is eigenlijk erg eenvoudig, je gaat naar Greetz.nl en kiest daar je favoriete Blond Amsterdam Kerstkaart uit. Vervolgens schrijf je net zoals je dat offline zou doen de kaart. Je geeft het adres op van de ontvanger(s) en betaalt heel eenvoudig met iDeal, creditcard etc. Vervolgens gaat Greetz voor jou naar de brievenbus en zorgt dat de kaarten worden bezorgd. En doe je dit voor 22:00 uur dan worden je kerstkaarten nog dezelfde dag verstuurd! Dus tijdens de donkere en vaak koude dagen hoef je niet de deur uit om toch attent te kunnen zijn. Bekijk hier de bezorginformatie om zo een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden van bezorgen.

Blond Kerstkaarten naar jezelf versturen

Het is bij Greetz ook mogelijk om je Blond Amsterdam kerstkaarten eerst naar jezelf te laten versturen en vervolgens de kaarten zelf handmatig te schrijven en vervolgens zelf op de brievenbus te doen. Op deze manier heb je de mogelijkheid om een persoonlijke kerstkaart online te maken en ook de kans om de kerstkaarten handmatig te schrijven. Zo krijg je het beste van twee werelden.

Blond Amsterdam Cadeaus

Wil je niet alleen iemand verrassen met een Kerstkaart van Blond Amsterdam, maar ook met een persoonlijk cadeau van Blond Amsterdam, dan kan dat ook! Van Mokken tot aan Ballonnen, alle cadeaus van Blond Amsterdam zijn te personaliseren. We hebben alvast de leukste Blond Amsterdam mokken voor je op een rij gezet. Klik op de afbeeldingen om de mokken te bekijken, en natuurlijk de andere cadeaus.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken