Brownies Bestellen

brownies bestellen Maak iemand blij met de allerlekkerste brownies. Bezorgd via gekoeld transport waardoor je bent verzekerd van de beste kwaliteit. Bezorging van maandag tot en met zaterdag.

Brownies gebak laten bezorgen

Mmm…, de ovenheerlijke brownies van Greetz: Gebak met een hoofdletter G. De echte chocoliefhebber weet precies wat we bedoelen en kan ze onmogelijk weerstaan. Bij Greetz kun je deze chocosensatie nu niet alleen voor jezelf bestellen, maar ook als cadeau versturen aan iemand anders. Bij bestellen voor 21.00 uur kan Greetz vrijwel altijd de volgende dag al bezorgen. Dit kan maar liefst 6 dagen in de week, van maandag tot en met zaterdag. Om de prijs hoef je het al helemaal niet te laten. Al vanaf € 18,95 kun jij iemand een puur geluksmoment bezorgen.

Gebakskwaliteit Brownie

Alleen de echte roomboter wordt toegevoegd aan het gebak van Greetz. Dit wordt gedaan door louter erkende banketbakkers. Naast heerlijke roomboter bevatten de lekkernijen dan ook het beste van het beste aan ingrediënten. Bovendien kun je kiezen uit de originele variant of voor een smaakvariatie. In de Brownies Fudge ontdek je de smeuïge volle smaak die zo kenmerkend is voor deze traktatie. De overheerlijke fudgy structuur laat je stoutste dromen uitkomen. Je kunt deze lekkernij dan ook discreet laten versturen: per brievenbuspost. Voor een extra smaakvolle bite kun je ook de Brownies Rocky Road bestellen. Stukjes walnoot en pecannoot geven dit gebak een verrassend lekkere variatie.

Gepast design

Al het gebak van Greetz wordt zorgvuldig verpakt in een heus design doosje. Deze wordt precies aangepast op de gelegenheid. Zo kun je iemand feliciteren met een verjaardag, een smaakvol bedankje versturen of een opkikker. Wil je de traktatie zelf bezorgen? Dat kan natuurlijk. Wees echter wel gewaarschuwd: de verleiding om deze lekkernij zelf op te eten is heel moeilijk te weerstaan. Toch versturen? Dan kun je er voor de finishing touch een gepaste Greetz wenskaart bij bestellen. Hierin verwoord je dan precies waarom je de ontvanger deze smaakverrassing wilt bezorgen.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken