Cadeaupakketten voor Vaderdag

Cadeaupakketten voor Vaderdag Verras je vader met een mooi cadeaupakket inclusief kaart samengesteld door Greetz. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Je hebt tot zaterdag 20 juni de tijd om te bestellen. Het pakket wordt dan op Vaderdag bezorgd.

Cadeaupakket

Waar kan ik mijn vader blij mee maken? Het is altijd lastig om een keuze te maken en überhaupt iets te vinden. Greetz heeft daarom 6 cadeaupakketten samengesteld. En dit zijn allemaal pakketten met cadeaus die altijd welkom zijn. Bier, wijn, douchegel, Blond Amsterdam, chocolade en een enorme ballon. Kaartjesencadeaus.nl heeft alvast een aantal pakketten geselecteerd. De cadeaupakketten zijn inclusief een grote Vaderdagkaart.

Cadeaupakket bestellen

Na het kiezen van een pakket krijg je de mogelijkheid om een grote XL vaderdagkaart toe te voegen. Je kunt kiezen uit een collectiekaart, maar je kunt ook zelf een vaderdagkaart maken. Upload een leuke foto met jou en je vader erop, voeg een lieve tekst toe en de kaart wordt bij het cadeaupakket toegevoegd. Greetz doet de rest. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd. En je hebt zelfs tot en met zaterdag 20 juni de tijd om te bestellen. Je cadeau wordt dan op Vaderdag bezorgd. Veel plezier met het uitzoeken van een mooi Vaderdagcadeau.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken