Chocoladetaart Bestellen

chocoladetaart bestellen

Heerlijke Chocoladetaart bestellen en laten bezorgen. Een unieke en lekkere verrassing! Vers van de bakker, 6 dagen per week gekoeld bezorgd.

Chocoladetaart versturen, puur genot

Wanneer je bij de liefhebber een chocoladetaart laat bezorgen, dan zal je overspoeld worden door dankbaarheid. Menig hart maakt een sprongetje bij deze smaaksensatie. Nee, niet alleen bij vrouwen, ook mannen smullen en genieten van chocolade. Bij Greetz kun je nu kiezen uit diverse soorten chocoladetaarten. Geschikt voor iedere gelegenheid. Of er nu een verjaardag gevierd wordt of een jubileum, chocolade doet het altijd goed. Je kunt de taarten eenvoudig online bestellen en je laat ze in no time naar iedere locatie in Nederland versturen. Voor 21.00 uur besteld en de ontvanger wordt morgen al getrakteerd op deze overheerlijke chocoverrassing. Chocoladetaart versturen

Chocosensatie

Melk, puur, wit: chocolade komt in allerlei smaken. Ook de vormgeving varieert. Zo kun je bij Greetz een taart bestellen in ieder gewenst chocodesign. Wat te denken van een Chocolademoussetaart? Om je vingers bij af te lekken, zo lekker. Een heerlijke chocolade bavarois gecombineerd met luchtige chococake. Alleen de beste ingrediënten zijn voor deze smaaksensatie geselecteerd. Met een aftopping van cacaopoeder en aardbeien weet je niet wat je proeft. Na het bezorgen van deze taart zal de ontvanger de verleiding om hem helemaal alleen op te eten moeilijk kunnen weerstaan.

Van Oreo tot Sachertaart

Uiteraard kun je bij Greetz nog veel meer chocotaarten versturen. Zo kun je een traditionele chocoladetaart laten bezorgen, maar ook een Sacher chocoladetaart bestellen volgens Weens recept. Tussen de luchtige chococake ontdek je een overheerlijke abrikozenmousse. Het taartgeheel is daarbij omgeven door een dikke laag chocoglazuur en aangezet met chocovlokken. Bij Greetz kun je zelfs een Oreo taart bestellen. De patissiers hebben ervoor gekozen het Oreo koekje te combineren met Red Velvet. Het resultaat bestaat uit drie lagen Red Velvet met een smeuïge roomkaas vulling. Afgedruppeld met witte chocola en stukjes Oreo. Kies er voor het versturen een mooie Greetz wenskaart bij en je weet een persoonlijke chocoverrassing te bezorgen.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken