Condoleance Kaarten

Iemand je medeleven betuigen met een mooie condoleance kaart en tekst. Keuze uit meer dan 100 prachtige condoleance kaarten. Vanaf €2,25 per kaart.

Condoleance kaarten

Laat merken dat je meeleeft door een condoleance kaart te versturen met een mooie tekst. Bij Greetz heb je keuze uit meer dan 100 condoleance kaarten. Eigenlijk maakt het ook niet uit welke kaart je gaat versturen. De aandacht en het medeleven wordt al enorm gewaardeerd. Om toch alvast inspiratie op te doen heeft Kaartjesencadeaus.nl een aantal condoleance kaarten geselecteerd. De hele collectie ontdekken? Klik op één van de afbeeldingen om alle kaarten te bekijken.

Condoleance kaart online bestellen

Voor 20:00 uur besteld, vandaag verstuurd. En met de Greetz express heb je tot 22:00 uur de tijd om online een condoleance kaart te bestellen. Maar eigenlijk kan je nooit te laat zijn met het versturen van een condoleance kaart. Het betuigen van medeleven wordt al enorm gewaardeerd.

Condoleance kaart met cadeau

Greetz heeft naast condoleance kaarten ook een klein assortiment condoleance cadeaus. Het assortiment bestaat uit een aantal mooie boeketten en papieren lantaarns. Een cadeau kun je los versturen, maar ook in combinatie met een kaart. Klik hier om alle condoleance cadeaus te bekijken

Winkel bezoeken Winkel bezoeken