Cupcakes Bestellen

cupcakes bestellen Heerlijke cupcakes bestellen en laten bezorgen naar wie je maar wilt. Vers van de bakker, 6 dagen per week gekoeld bezorgd.

Cupcakes assortiment bestellen

Cupcakes zijn enorm populair en doen inmiddels op menig feestje dienst als heerlijke traktatie. Bij Greetz kun je deze kleine gebakjes nu eenvoudig online bestellen. Ideaal als je een feestje wilt geven of wanneer je kind op school gaat trakteren. Ook zeer geschikt om als unieke verrassing naar een jarige te versturen of smaakvol dankjewel te zeggen. Online bestellen, versturen en bezorgen maar. Doe je dit voor 21.00 uur, dan weten de snelle Greetz koeriers meestal al de volgende dag te bezorgen. 6 dagen per week, behalve op zondag.

Cute en easy

Het fijne aan cupcakes is dat je ze niet hoeft te snijden en iedereen meteen zijn of haar eigen cakeje heeft. Onder andere om deze reden zijn ze zo aantrekkelijk voor een kinderfeestje of kindertraktatie. Daarbij komt dan bovendien dat ze er ongelooflijk mooi uitzien en ontzettend lekker smaken. De Greetz patissiers zijn echte kanjers in het bakken. Zo bestaan alle cakejes uit kwaliteitsboter, eieren, suiker, water en bloem. Voor de vulling hebben ze hun fantasie de vrije loop gelaten. Het resultaat? De meest uiteenlopende ingrediënten zoals chocolade en vanille. Dezelfde variëteit vind je terug in de aftopping. Met het bestellen en versturen van het Greetz Cupcakes assortiment weet je dus zeker dat iedereen aan zijn of haar trekken komt.

Altijd en overal een succes

Ook fruit behoort tot de veelzijdige vullingen van deze kleine gebakjes. Zo kies je met Greetz Cupcakes fruit voor een gezond en fris accent van je traktatie. Kiwi, aardbei, mandarijn, bosvruchten, ananas: alle lekkere fruitsoorten zijn vertegenwoordigd. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een fruitsoort te kiezen wanneer die tot de absolute favorieten behoort. Wil je de gebakjes als verrassing versturen en bezorgen? Neem dan een kijkje in het Greetz wenskaarten assortiment. Hier vind je voor iedere gelegenheid een bijpassende kaart waarin je precies kunt vertellen waarom jij de ontvanger deze smaaksensatie wilt bezorgen.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken