Dikkie Dik wenskaarten

dikkie dik wenskaarten
Wenskaarten van de rode kater Dikkie Dik. Keuze uit meer dan 20 kaartjes voor alle momenten. Ook in combinatie mogelijk met een kindercadeau.

Dikkie Dik

Wie is er niet met deze rode kater opgegroeid? Dikke Dik is door iedere ouder wel voorgelezen. En anders heb je het vast bij Sesamstraat als voorleesverhaal gehoord. Bij Greetz.nl is er een collectie wenskaarten van deze populaire kater. Voor alle momenten zijn er kaartjes die de ontvanger zullen opvrolijken, verrassen en steunen. Kaartjesencadeaus.nl heeft hieronder een aantal collectiekaarten geplaatst als inspiratie.   

Dikkie Dik wenskaart met cadeau

Een rammelaar, babysokjes, een ballon en veel meer leuke en originele kindercadeaus voor jongens en meisjes. Deze kun je online in combinatie met een Dikke Dik kaart versturen. Ook het assortiment cadeaus bestaat uit een ruim aanbod voor alle momenten. Je kunt ook eenvoudig diverse artikelen personaliseren. Bijvoorbeeld een mok met een foto van de kinderen. Of Merci chocolade met een persoonlijke foto op de voorkant van de doos. Genoeg mogelijkheden en allemaal mogelijk in combinatie met een wenskaart.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken