Donuts Bestellen

donuts bestellen Online heerlijke donuts bestellen en laten bezorgen naar wie je maar wilt. Vers van de bakker, 6 dagen per week gekoeld bezorgd in een feestelijke taartdoos. Vandaag besteld, morgen bezorgd.

Donuts bestellen en versturen

Iemand trakteren door de zoete heerlijkheid van donuts te laten bezorgen? Bij Greetz kan het. Al vanaf € 16,95 kun je deze lekkere donuts bestellen en laten versturen naar wie je maar wilt. De donut is geliefd bij vrijwel iedereen. Daardoor zijn ze geschikt om voor een grote diversiteit aan gelegenheden te versturen. Een verjaardag, een jubileum of om iemand op unieke wijze te bedanken. Je kunt deze smaakvolle verrassing maar liefst 6 dagen per week laten bezorgen, zondags uitgezonderd. Door het gekoelde transport blijven deze kleine gebakjes supervers en wordt er 100 procent kwaliteit geleverd. Ontvangstsucces gegarandeerd. mini donuts mix chocolade donuts donuts treasure box

Fantasy Box

De erkende banketbakkers van Greetz hebben zich helemaal vastgebeten in een veelzijdige keuze aan de donut. Zo kun je er zelfs voor kiezen om een thema samen te laten stellen en te versturen. Haal bijvoorbeeld de echte feestsfeer in huis met Donuts partytime. Met een keuze uit 6 of 12 stuks kun je genieten van bijvoorbeeld lemon merengue of de hartjes van de love donut. Ook de Treasure Box is een lust voor het oog. Je opent er een schatkist van jewelste mee. Vrolijke kleuren en overheerlijke smaken. Vers en veelzijdig, want de Greetz banketbakkers gaan iedere dag helemaal los. Zo ook in de Chocolate Fantasy box. De ideale combinatie van donuts in een chocodip. Chocovariatie alom. Melk, puur, wit, karamel, stracciatella: o, o, o wat lekker allemaal.

Combiverrassing bezorgen

Wil je kleine traktaties bij bijvoorbeeld een slagroomtaart bestellen? Dan kan dat uitstekend met de Donuts Mini Mixed van Greetz. Ook met deze kleinere varianten laat je reuze veel keuze bezorgen. Maar liefst 10 verschillende smaken voor een samenstelling van 20 stuks. Zo zijn de Disco donut en de Brownie Fudge donut met Nutella inmiddels talloze keren besteld. Kies er bij het bestellen een leuke Greetz wenskaart bij en je zal overspoeld worden door dankbaarheid van de ontvanger.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken