Drank met eigen etiket versturen

drank met eigen etiket Ontwerp en verstuur online drank met eigen etiket. Meer dan 30 flessen drank in het assortiment. Waaronder Sauvignon blanc, Rosé, Cava, Duvel en La Chouffe. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Drank met eigen etiket

Bier met eigen etiket of wijn met eigen etiket ontwerpen? Bij Greetz is het mogelijk. En uiteraard kun je er ook een wenskaart bij versturen. Ontwerp bijvoorbeeld een etiket voor een goede fles Sauvignon blanc. Of voor de mannen een etiket voor een fles Duvel of La Chouffe. Een combinatie van een fles Pinot Noir en Sauvignon blanc is ook mogelijk. Kaartjesencadeaus.nl heeft alvast een aantal creaties van drank met eigen etiket geselecteerd. Klik hier om het hele assortiment te bekijken drank met eigen etiket drank met eigen etiket drank met eigen etiket

Drank met eigen etiket online versturen

Een etiket ontwerpen is heel simpel. Nadat je een keuze van een fles hebt gemaakt krijg je de mogelijkheid om de etiket(ten) te bewerken. Schrijf een tekst, voer de naam van de ontvanger in en bijvoorbeeld de datum van de verjaardag of feestmoment. Dezelfde stappen onderneem je bij een etiket met foto. Upload een eigen foto en bewerk de tekst. In 4 stappen is de drank met eigen etiket klaar om verzonden te worden.

Drank met eigen etiket bestellen

Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Nadat je de keuze van fles hebt gemaakt krijg je na het bewerken de optie om er een wenskaart aan toe te voegen. Ook deze kun je persoonlijk maken door een eigen foto te uploaden. Wil je de drank met eigen etiket persoonlijk overhandigen geef dan je eigen adres op. Ben je nog geen lid van Greetz? Klik hier om de voordelen hiervan te lezen. Zo ontvang je o.a. altijd 20% korting op wenskaarten en 1 gratis postzegel.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken