Een Valentijnsverrassing versturen

Valentijnsverrassing versturen

Keuze uit vele Valentijns verrassingen. Tip: bestel nu alvast jouw verrassing en zet hem klaar om te verzenden. De verrassingen wordt dan op Valentijnsdag bezorgd.

Een Valentijnsverrassing versturen

Voor de romantici onder ons: bij Greetz kun je nu een unieke Valentijnsverrassing laten versturen. Hiermee weet je je vriend of vriendin pas echt bijzonder te verrassen de 14e februari. Je kunt kiezen uit de verrassingen die Greetz voor je heeft geselecteerd of je stelt zelf eenvoudig je Valentijncadeau samen. Naast honderden verschillende Valentijnskaarten heeft Greetz namelijk ook tal van romantische cadeaus in het assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een liefdevolle kaart met een Rituals giftset. Of wat te denken van de traditionele variant van Valentijnskaart met een bos rode rozen en een doos bonbons? Je vindt het allemaal in de liefdescollectie van Greetz.

Een persoonlijke verrassing

Je wilt je geliefde natuurlijk laten blijken dat je precies weet waar hij of zij van houdt. Daarom kun je bij Greetz te kust en te keur aan verrassingsmogelijkheden op Valentijnsdag. Is de man of vrouw van je dromen een echte chocoliefhebber? Dan heb je bij Greetz onder andere de keuze uit een telegram van chocola, bonbons in hartvorm en zelfs een groot hart van chocola. Je kunt de Valentijnsverrassing ook nog eens personaliseren. De prachtige box waarin het Australian chocolade hart wordt gepresenteerd kun je voorzien van zowel een foto als een treffende tekst. Zo was je geliefde nog nooit verrast op Valentijnsdag.

Bijpassende Valentijnskaart

Wanneer je de ideale Valentijnsverrassing hebt gevonden, kun je deze uiteraard traditiegetrouw anoniem versturen. Maar mag de ontvanger wel weten dat jij een romanticus bent, dan kun je er een romantische Valentijnskaart bij uitkiezen. Zoals je van Greetz gewend bent kun je deze in dezelfde stijl personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een bijzonder fotomoment met de Greetz Fotokaarten. Of voorzie je Valentijnsverrassing van een muzikaal tintje met de Greetz Soundz-kaarten. Tijdens het genieten van al dat lekkers luistert je geliefde dan naar de tekst van een passend liefdesliedje.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken