Eindexamen kaarten

Feliciteer de geslaagde via een leuke eindexamen kaart. Keuze uit meer dan 70 originele eindexamenkaarten en de mogelijkheid om zelf een kaart met eigen foto te maken. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Eindexamen kaarten

Geslaagd voor een opleiding of examen. Een leuk moment om iemand een kaartje te versturen. Bij Greetz is er een ruim aanbod van eindexamen kaarten voor vrouw, man, jongens en meisjes die gefeliciteerd kunnen worden met hun geweldige prestatie. Kaartjesencadeaus.nl heeft hieronder alvast een aantal eindexamenkaarten geselecteerd.

    

Eindexamen kaart bestellen

Voor 20:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Lukt het je niet om voor 20:00 uur te bestellen, maar wil je de eindexamenkaart het liefst vandaag nog versturen? Geen paniek! Met de Greetz express heb je tegen extra kosten tot 22:00 uur de tijd om je kaart te bestellen. Tenzij je een cadeau besteld, dan zijn er geen extra kosten.

Eindexamen kaart met cadeau

Een eindexamen kaart kun je ook versturen in combinatie met een leuk cadeau. Greetz heeft meer dan 160 cadeaus in het assortiment. Deze kun je overigens ook los bestellen, dus zonder kaart. Het aanbod bestaat o.a. uit bloemen, Blond Amsterdam, chocolade, ballonnen, wijn en Rituals.

Klik hier om alle Examen cadeaus te bekijken

Winkel bezoeken Winkel bezoeken