Feestelijke bloemen versturen

feestelijke bloemen Online feestelijke bloemen versturen met Greetz. Vers van de veiling en zorgvuldig verpakt. Keuze uit meer dan 10 feestelijke boeketten. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Feestelijke bloemen

Online een bloemetje versturen is allang geen taboe meer. De bloemen zijn vers, zorgvuldig verpakt en hebben 7 dagen vaasgarantie. Weinig verschil met de bloemen die je bij de plaatselijke bloemenwinkel koopt. Kaartjesencadeaus.nl heeft de juiste aanbieder gevonden voor het online versturen van feestelijke bloemen. Tulpen gemengd, Chrysanten gemengd, luxe rode rozen en veel meer mooie boeketten. Hieronder een aantal feestelijke boeketten als inspiratie. 

Feestelijke bloemen met wenskaart

Bij een bloemetje hoort een kaartje. Greetz heeft meer dan 8.000 wenskaarten in haar collectie voor alle momenten. Populair zijn de extra grote kaarten. Met een XL of supersize wenskaart verras je iemand groots. Een andere populaire collectie zijn de kaarten met geluid. Bij het openklappen van de kaart hoor je liedjes van bekende artiesten. O.a. van Jan Smit, Nick & Simon en Racoon. Een lekkere verrassing zijn de snoepkaarten. Op de voorkant van de kaart vind je een paar heerlijke snoepjes.

Feestelijke bloemen online bestellen

Rechtstreeks van de veiling. Je hoeft er niet de deur voor uit. En je kunt er direct een leuke wenskaart aan toevoegen. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd. De feestelijke bloemen worden op water verstuurd per pakketservice. De doos waar de bloemen in verpakt zijn is enorm. Dit maakt het cadeau nog leuker en onverwachts.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken