Fijne Feestdagen 2020

fijne feestdagen

Wens je familie en vrienden fijne feestdagen en een gelukkig 2021. Keuze uit meer dan 1.100 kerstkaarten in alle soorten en maten.

Fijne Feestdagen 2020

Iemand in december fijne feestdagen wensen is al jarenlang een traditie. En zeg nu zelf, wat is er nu leuker dan iemand laten weten dat je juist dan aan ze denkt? Hoewel de traditionele kerstkaart nog steeds onverminderd populair is, kun je tegenwoordig ook op veel andere manieren jouw wensen overbrengen. De ontwerpers van Greetz hebben zich vastgebeten in de meest unieke varianten. Naast een ruime keuze aan de klassieke kerstkaarten, kun je bij Greetz bijvoorbeeld ook kaarten met een foto en thema-kaarten bestellen. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je zelfs een wenskaart met kerstcadeau laten versturen. Verras je vriendin bijvoorbeeld met een mooi Rituals giftpakket.

Kwaliteitsservice van Greetz

Zat je vroeger nog in spanning of je kerstkaart wel op tijd aan zou komen, tegenwoordig kun je het heel eenvoudig zelf controleren. Door de online kwaliteitsservice van Greetz kun je 24/7 checken waar je wenskaart is. Dan hebben we het nog niet over de supersnelle bezorgservice gehad. Bestel je je wenskaart met of zonder kerstcadeau vandaag voor 22.00 uur? Dan betekent dit dat de ontvanger het morgen al bezorgd krijgt. Fantastisch toch? Kies nu ook voor een van de honderden verschillende kerstkaarten uit het Greetz assortiment en je bent verzekerd van groot succes bij de ontvanger.

Kerstkaart met dat beetje extra

We noemden het al, bij Greetz kun je de wensen voor de feestdagen voorzien van een extra personal touch. Wat bijvoorbeeld te denken van een kerstkaart met foto? Kies een bijzonder fotomoment uit en je weet jouw ontvanger echt te raken. Wie wil dat nu niet? Door je wenskaart te versturen met een kerstcadeau maak je de verrassing helemaal compleet. Wat zal je vriend opkijken als hij een bierpakket ontvangt met eigen logo. Ook is er bij Greetz aan kerstcadeautjes voor de allerkleinsten gedacht. Fijne feestdagen.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken