Fijne feestdagen wensen

fijne feestdagen Wens iemand fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar met een kerstkaart. Keuze uit hippe, traditionele, grappige en veel meer originele kerstkaarten. Of ontwerp eenvoudig je eigen kaart.

Fijne feestdagen

Waar kun je de leukste wenskaarten vinden om iemand fijne feestdagen mee te wensen? Kaartjesencadeaus.nl heeft twee aanbieders gevonden: Greetz.nl & Kaartje2go. Beide hebben een ruime collectie kerstkaarten. En je kunt eenvoudig je eigen kaart maken

Fijne feestdagen met een cadeau

Bij Greetz heb je ook een ruim assortiment kerstcadeaus. Deze kun je los versturen, maar uiteraard ook in combinatie met een kerstkaart. Het aanbod bestaat onder andere uit kleurboeken, Lego, wijn, Rituals, Blond Amsterdam en gepersonaliseerde cadeaus. Voor alle leeftijden zit er wel een cadeau tussen.

Kerstkaarten bestellen

Als je bij Kaartje2go voor 19:00 uur besteld, dan wordt je kaart morgen bezorgd. Bij Greetz heb je tot 20:00 uur de tijd. En tegen extra kosten heb je tot 22:00 uur de tijd om te bestellen. Dit is mogelijk door de Greetz express. De extra kosten zijn alleen geldig als je een kaart besteld. Bestel je een cadeau los of met kaart dan betaal je geen extra kosten. Is het cadeau of de kaart voor bij de kerstboom? Of wil je het persoonlijk geven? Vergeet dan niet je eigen adres in te vullen. Zo zou je ook nog de kaart persoonlijk kunnen schrijven. Veel plezier bij het uitkiezen van een kaart en/of cadeau.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken