Fijne kerstdagen en een gelukkig 2021

fijne kerstdagen en een gelukkig 2021

Wens familie en vrienden fijne kerstdagen en een gelukkig 2021 met een persoonlijke en unieke kerstkaart. 

Fijne kerstdagen en een gelukkig 2021

Wil je dit jaar op een originele manier fijne kerstdagen en een gelukkig 2021 wensen? Neem dan een kijkje in het assortiment van Greetz. Hier ben je verzekerd van de originaliteitsprijs in de decembermaand. Gegarandeerd. Er is namelijk ontzettend veel keuze in kerst- en nieuwjaarskaarten, kerstcadeaus en nog veel meer. Het mooie van Greetz is daarbij dat je welhaast alle producten kunt personaliseren. Dit kan met een persoonlijke tekst, een bijzonder fotomoment of een unieke personal touch met Greetz Magic. Hier krijg je dan standaard de kwaliteitsservice van Greetz bij: vandaag voor 22.00 uur besteld is morgen al  bezorgd. Waar wacht je nog op?

Wauw, wat een collectie

Het is ongelooflijk maar waar: er prijken meer dan 1000 kerst- en nieuwjaarskaarten in de Greetz collectie. Voeg daar nog tientallen verschillende kerstcadeaus bij en je hebt alle top ingrediënten bij elkaar voor een uitermate geslaagde kersgroet. Zowel zakelijk als privé, alle wensen zijn verenigd in de veelzijdige online collectie van Greetz. Door de eenvoudige filteropties op de site heb je in no time de eindejaarwensen van je voorkeur gevonden. En gepersonaliseerd. Om de kosten hoef je het al helemaal niet te laten want Greetz staat garant voor superscherpe tarieven met een kwalitatief hoogstaande bezorgservice.

Een unieke verrassing in de decembermaand

Net even anders en net even unieker. Zo laat de Greetz collectie zich het best omschrijven. Kies tijdens de feestdagen bijvoorbeeld voor een wenskaart met een mooi kerstcadeau. Wat te denken van een Rituals giftset of een ballon met eigen tekst? Wil je het nieuwe jaar helemaal knallend beginnen, kies dan voor één van de champagne cadeausets. Ook hier heeft Greetz een selectie gemaakt van louter kwaliteitsmerken. Champagne Moët & Chandon Brut Imperial? Maar natuurlijk. Selecteer er een gepersonaliseerde wenskaart bij en je laat de ontvanger het nieuwe jaar spectaculair beginnen.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken