Fijne kerstdagen

fijne kerstdagen

Wens vrienden en familie fijne kerstkaarten met een unieke en persoonlijke kerstkaart. Ruim 1.000 kerstkaarten en eenvoudig een eigen kaart ontwerpen.

Fijne Kerstdagen wensen

De tijd om familie en vrienden fijne kerstdagen te wensen staat alweer voor de deur. Heb je geen idee hoe het dit jaar aan te pakken? Geen zorgen. Bij Greetz heb je nu de keuze uit een enorme diversiteit aan kerstkaarten en bijpassende cadeaus. Zo ben je verzekerd van een unieke kerstwens en zal je je familie en vrienden zeker weten te verrassen. Voor iedereen is er een geschikte kerstwens te vinden. Of je nu een grappige kerstkaart zoekt voor kinderen of een liefdevol kerstcadeau voor je moeder: bij Greetz vind je het gegarandeerd.

Foto van een bijzonder moment 

Stel je hebt het afgelopen jaar een mooi moment meegemaakt met je vriendin. Een geweldige vakantie, de geboorte van een kind, een trouwerij, noem maar op. Hier zijn ongetwijfeld vele foto’s van gemaakt. Het mooie bij Greetz is nu dat je nog een keer op een unieke manier stil staat bij dit bijzondere moment door een kerstkaart met foto te sturen. Je vriendin zal met een grote glimlach de envelop openen en laat dat nu precies zijn wat je in gedachten had. Kies er een leuk kerstcadeau bij en je creëert een bijzonder moment voor onder de kerstboom.

Of je voegt wat Greetz Magic toe

Naast de traditionele kerstkaarten en de fotokaarten biedt Greetz je ook de mogelijkheid van ‘Magic’ kerstkaarten. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig. Je selecteert in het Greetz filtermenu de optie ‘Magic toevoegen’, je kiest een passende kerstkaart uit en je personaliseert de kerstkaart geheel naar eigen voorkeur. Geweldig toch? Zo wens je je familie en vrienden op een unieke manier fijne kerstdagen. Daarbij kun je de Greetz kerstkaart niet alleen privé, maar ook zakelijk versturen. De Paperclip Zakelijk kaartcollectie leent zich hier uitstekend voor. Kies er een bijpassende envelop bij en jouw unieke kerstwens is een feit.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken