Fijne Valentijnsdag

fijne valentijnsdag

Wens je geliefde een fijne valentijnsdag met valentijnskaart of valentijnscadeau. Keuze uit meer dan 400 unieke en persoonlijke kaartjes. 

Fijne Valentijnsdag

Wil je op 14 februari een bijzonder iemand een Fijne Valentijnsdag wensen? Kies dan voor een mooie kaart en bijpassend cadeau van Greetz. Daarmee verras je je geliefde op een wel heel romantische manier. Je hebt de keuze uit maar liefst honderden verschillende liefdesverklaringen. Daar zit zeker jouw stijl én de smaak van de ontvanger tussen. Zo laat je je geliefde weten hoe bijzonder hij of zij voor jou is. Bestel je romantische verrassing (uiterlijk) voor 22.00 uur op 13 februari en Greetz bezorgt het voor je op Valentijnsdag zelf.

Een liefdeskaart met taart

Greetz biedt naast talloze verschillende liefdeskaarten nu ook liefdestaarten. Jammie. Ook hierin is er voor iedereen een geschikte taart te vinden. Wat bijvoorbeeld te denken van de kleine marsepeintaart met daarop in sierlijke en eetbare letters ‘I love you’? Ook de red velvet taart met love-steker is zeer populair om voor Valentijnsdag te versturen. Maar Greetz zou Greetz niet zijn als je ook de liefdestaarten niet zou kunnen personaliseren. En hoe. Kies bijvoorbeeld voor de liefdestaart met foto. En ja, ook de foto is eetbaar. Je hebt ongetwijfeld een foto in je collectie waarop een bijzonder moment is vastgelegd. Dan is het superromantisch om deze op je liefdestaart te laten bakken.

Romantische cadeaus

Naast de eetbare liefdesverklaringen in de vorm van een taart of chocolade, biedt Greetz ook andere romantische cadeaus om te personaliseren. Verstuur bijvoorbeeld een gepersonaliseerde mok mee met je kaart om iemand een unieke Valentijnsdag te wensen. Op de mok met gekleurde blokjes kun je zowel een bijzonder fotomoment laten plaatsen als een zelf gekozen tekst. Daarnaast zijn ook de Rituals giftsets een prachtig cadeau om je geliefde op deze meest romantische dag van het jaar mee te verrassen. Voeg er een van de diverse liefdesballonnen bij en Cupido heeft het nakijken.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken