Foto op canvas Albelli.nl

foto op canvas

Zet je mooiste foto op een canvas. Haarscherpe afdrukkwaliteit, 100% katoenen doek en gratis ophangsysteem. Diverse formaten en orientatie. Start nu met het maken van een canvas van Albelli.

Foto op canvas

Een foto van je huwelijk, vakantie, kinderen, familie of gewoon een mooi foto. Albelli zet jouw foto haarscherp voor je op een canvas. Leuk om als cadeau te geven, maar ook om je huis meer sfeer mee te geven met persoonlijke foto’s uitvergroot op een 100% katoenen doek. Albelli staat voor topkwaliteit en milieuvriendelijkheid. Kaartjesencadeaus.nl heeft alvast een aantal voorbeelden geselecteerd als inspiratie.

 Klik hier voor meer inspiratie

foto op canvas foto op canvas foto op canvas

Foto op canvas maken

Een foto op canvas maak je eenvoudig online. Een canvas bestel je vanaf 12,95. Kaartjesencadeaus.nl legt hieronder uit welke stappen je moet doorlopen voor het ontwerpen van een foto op canvas.

1.  Kies je orientatie (vierkant, liggend of staand) en formaat (van 30×20 tot 120×80)
2. Voeg 1 of meerdere foto’s toe, kies de indeling, marges en achtergronden
3.  Kies de opties voor je canvas
4. Registreer en bestel

Foto op canvas met wenskaart

Is de canvas een cadeau en wil je een persoonlijke tekst toevoegen? Verstuur dan een wenskaart mee met de foto op canvas. Hiervoor kun je o.a. terecht bij Greetz.nl en Kaartje2go. Hier heb je de keuze uit meer dan 10.000 kaartjes voor alle momenten en leeftijden. Kies bijvoorbeeld een kaart van Blond Amsterdam of een extra grote kaart. Maar je kun ook je kaart personaliseren. Kaartjesencadeaus.nl heeft alvast verschillende kaartsoorten geselecteerd die je helemaal zelf kunt ontwerpen.

Klik hier om te starten met een kaart maken

Winkel bezoeken Winkel bezoeken