Foto op glas afdrukken

foto op glas

Je mooiste foto op glas afdrukken. Zo is je foto beschermt tegen krassen, verkleuren en stof. Leuk als cadeau of om je huis meer sfeer te geven. Start nu met het maken van een foto op plexiglas.

Foto op glas

Een foto op canvas is populair, maar een foto op plexiglas? Kaartjesencadeaus.nl heeft onderzoek gedaan en is erachter gekomen dat ook deze vorm van je foto’s verwerken erg populair is. En de afdrukkwaliteit is haarscherp. Het plexiglas beschermt je foto tegen krassen, verkleuren, stof  en geeft je foto een prachtige glans mee. Wij hebben alvast een aantal voorbeelden geselecteerd voor inspiratie.

foto op glas foto op glas foto op glas

Klik hier voor meer inspiratie

Foto op glas afdrukken

Een foto op glas maak je eenvoudig met het gebruiksvriendelijke programma van Albelli.nl. Kies uit een staande, vierkante of liggende plexiglas, upload je foto en ontwerp de foto op glas zoals jij wilt. Je kunt ook meerdere foto’s uploaden en er een fotocollage van maken. Zwart-wit of kleur, je foto wordt haarscherp afgedrukt! De foto op plexiglas wordt binnen 4 werkdagen verzonden. Dit aantal gaat in op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van je betaling.

Foto op plexiglas met wenskaart

Wil je iemand verrassen met een foto op glas? Voeg er dan een wenskaart aan toe om het nog persoonlijker te maken. Hiervoor kun je terecht bij o.a. Greetz.nl, Voor alle momenten en leeftijden zijn hier wenskaarten beschikbaar.

Klik hier om een kaart te maken

Winkel bezoeken Winkel bezoeken