Online een fotokaart maken

Maak je kaart uniek en persoonlijk met een zelfgemaakte kaart. Of kies uit één van de 1300 foto sjablonen om eenvoudig een fotokaart mee te maken. Veel plezier met een fotokaart maken.

Fotokaart maken

Je verstuurt al vanaf € 1,50 een fotokaart die vervolgens echt wordt bezorgd bij de ontvanger. Bestel je minimaal 10 kaarten tegelijk dan is de kaartprijs €0,69.  Fotokaarten maken en versturen is enorm in populariteit toegenomen. En wat is er leuker om een moment waarvan je een foto hebt gemaakt te kunnen delen met al je familie en vrienden door er een echte wenskaart van te maken? Kaartjesencadeaus.nl heeft een aantal foto sjablonen naast elkaar gezet.     

Fotokaart maken – Hoe werk het?

Zelf een fotokaart maken is eenvoudig! Het enige wat je nodig hebt is een telefoon of een digitale camera waarmee je foto’s kunt maken. Vervolgens zet je de foto op je computer en kun je de foto op Greetz.nl uploaden. Na het uploaden van je foto zie je deze als kaart verschijnen in de omgeving. Je kunt vervolgens aan de achterkant (ansichtkaarten) of aan de binnenkant (dubbele wenskaart) je persoonlijke boodschap aan de ontvanger schrijven en tot slot betaal je de kaart en Greetz doet de fotokaart voor jou op de brievenbus.

Fotokaarten met fotocadeau

Naast fotokaarten maken zijn er bij Greetz nog meer mogelijkheden om creatief te zijn met eigen foto’s: een fotocadeau maken. Fotolijsten, iPhone hoesjes, chocolade, mokken. Voor alle momenten zijn er cadeaus beschikbaar. Het werkt net zo eenvoudig als een fotokaart maken. Je kiest één van de 387 cadeaus, upload een zelfgemaakte foto en bewerkt het cadeau naar eigen smaak. Greetz doet de rest. En ook hier geldt: voor 20:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Of maak gebruik van de Greetz express. Hiermee heb je tot 22:00 uur de tijd. Lees hier meer over deze service. Klik hier om te starten met een fotocadeau maken

Winkel bezoeken Winkel bezoeken