Online een Albelli fotokalender maken

fotokalender maken

Online eenvoudig een persoonlijke fotokalender maken. 100% tevredenheidsgarantie en gebruiksvriendelijk fotoprogramma. Binnen 4 werkdagen geleverd. Start nu!

Fotokalender maken

Een persoonlijke verjaardagskalender of jaarkalender maken. Kaartjesencadeaus.nl wil inspireren, maar ook de juiste website voor je vinden waar dit eenvoudig kan. Daarom zijn we terechtgekomen bij Albelli.nl. Vooral bekend om zijn fotoboeken, maar met hun gebruiksvriendelijke fotoprogramma kun je ook eenvoudig een fotokalender maken. Hieronder heeft Kaartjesencadeaus.nl alvast twee voorbeelden geselecteerd als inspiratie. Links zie je een jaarkalender met foto’s van het huwelijk en de huwelijksreis. Rechts zie je een jaarkalender met foto’s van een meisje vanaf het baby zijn tot het heden.

Klik hier voor meer inspiratie van fotokalenders

fotokalender maken fotokalender maken

Fotokalender bestellen

Je kiest uit een verjaardagskalender of jaarkalender, selecteert een formaat en gaat aan de slag met een fotokalender maken. Iedereen kan het en dat hebben wij ook ervaren. Met het gebruiksvriendelijk fotoprogramma maak je de kalender zoals jij wilt. Na bestelling ontvang je de fotokalender binnen 4 werkdagen. Is het een cadeau? Vergeet dan niet je eigen adres op te geven. Zo kun je de kalender persoonlijk overhandigen.

Fotokalender met wenskaart

Wil je tekst en uitleg toevoegen aan het cadeau? Dan kun je terecht bij o.a. Greetz.nl en Kaartje2go om een wenskaart uit te kiezen om je tekst op te schrijven. Hier heb je de keuze uit ongeveer 10.000 kaartjes waaronder verjaardagskaarten, geboortekaartjes en huwelijkskaarten.

Veel plezier met het maken van een fotokalender!

Winkel bezoeken Winkel bezoeken