Fototaart Bestellen

Fototaart Bestellen Unieke persoonlijke Fototaart bestellen en laten bezorgen. Een leuke en lekkere verrassing! Vers van de bakker, 6 dagen per week gekoeld bezorgd.

Fantastische fototaart versturen

Wauw, Greetz weet van wanten: naast de gepersonaliseerde wenskaarten kun je nu ook een fototaart versturen. Uniek en bijzonder, zoals je het alleen van Greetz kunt verwachten. Door een gepersonaliseerde taart te bezorgen weet jij de ontvanger pas echt een verrassing te bezorgen. Net als bij alle Greetz producten is de keuze gigantisch. Bestellen doe je voor iedere gelegenheid. Daarbij kun je je taart 6 dagen per week, van maandag tot en met zaterdag, professioneel laten bezorgen. Hiervoor wordt namelijk gebruik gemaakt van razendsnelle koeriers en gekoelde transportmiddelen. Gegarandeerde versheid versturen tot aan de voordeur. 

Kies eerst de smaak

Omdat iedereen wat anders lekker vindt, heeft Greetz een ruim fototaart assortiment voor je samengesteld. Tijdens het bestellen ontdek je dan ook een grote diversiteit aan taartsoorten. Met het bestellen van een Slagroomtaart, Appeltaart of Vlaai maak je vrijwel altijd een goede keuze. Weet je toevallig waar de ontvanger groot liefhebber van is? Dan kun je ervoor kiezen wat specifiekere taartsoorten te laten bezorgen. Zo heeft Greetz ook de Chocoladetaart, de Mokkataart, Bavarois, Red Velvet Layercake en Cinnamon taart in huis. De te bestellen taarten zijn hierbij stuk voor stuk van topkwaliteit. Alleen de beste banketbakkers komen door de zware selectie van Greetz. Fototaart versturen

Absolute wauw-factor

Eenmaal de smaak gekozen kun je je taart van een personal touch voorzien. Een fototaart is natuurlijk een prachtige verrassing om te versturen. Bovendien is de foto eetbaar. Deze wordt van overheerlijk marsepein gemaakt. Naast een taart met foto kun je ook kiezen om een persoonlijke boodschap op de taart vast te leggen. Of beide. Zelfs bedrijfslogo’s behoren tot de veelzijdige mogelijkheden. Dit kan eveneens in marsepein maar ook in chocolade. Het is maar net wat je voorkeur heeft. Je brengt met deze personal touch hoe dan ook een wauw reactie bij de ontvanger teweeg. Dat is nu precies waar je naar op zoek bent. Toch?

Winkel bezoeken Winkel bezoeken