Fruitmand bestellen

fruitmand bestellen

Online een fruitmand bestellen en versturen met Greetz. Keuze uit verschillende fruitmanden om iemand beterschap te wensen of een gezond en lekker cadeau te geven.

Fruitmand bestellen

Een hippe fruitmand gevuld met druiven, appels, peren en veel meer heerlijke fruit. De fruitmand Smoothies (inclusief Smoothies receptenboekje en verse geperste jus) en fruitmand Luxe hebben een inhoud van ongeveer 4 kilo fruit. De fruitmand beterschap 3 kilo. Een fruitmand online bestellen is eenvoudig. Je kiest één van de drie fruitmanden en als optie kun je er een kaartje bij mee versturen. Je kunt de fruitmand laten bezorgen op je eigen adres zodat je het persoonlijk kunt geven. Maar je kunt het ook direct laten bezorgen. Lekker makkelijk en extra verrassend.

fruitmand beterschap fruitmand smoothies

Fruitmand versturen

Keuze gemaakt? Dan kun je de fruitmand versturen. Geef het adres op en Greetz doet de rest. Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd. Je kunt de fruitmand ook op zondag laten bezorgen. Bij ‘kies je bezorgdatum’ geef je zondag op. De fruitmand wordt dan tegen extra kosten op zondag bezorgd. Op werkdagen en zaterdag zijn de verzendkosten €4,95. Bij bezorging op zondag zijn de verzendkosten €9,95.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken