Geboortekaartjes Jongen

geboortekaartjes jongen Keuze uit meer dan 500 hippe, lieve, stoere en klassieke geboortekaartjes jongen. En de mogelijkheid om eenvoudig zelf een geboortekaartje te maken. Ontvang  een gratis proefkaartje voordat je de grote bestelling doet.

Geboortekaartjes jongen maken

Gefeliciteerd met de geboorte van een jongetje. Tijd om het wereldkundig te maken met een hip, lief, stoer of klassiek jongens geboortekaartje. Bij Greetz heb je keuze uit meer dan 500 geboortekaartjes jongen, maar wat is er leuker dan je eigen geboortekaartje maken? Dit kan simpel en snel. Upload een zelfgemaakte foto en bewerk de kaart totdat je tevreden bent. Kaartjesencadeaus.nl heeft alvast een aantal voorbeelden geselecteerd. geboortekaartjes jongen  geboortekaartjes jongen  geboortekaartjes jongen

Geboortekaartjes jongen bestellen

Voordat je een foto upload kies je een aantal, formaat papiersoort en envelopkleur. De vanafprijs van een geboortekaartje bij Greetz is €1,45 per stuk. Zodra je alle keuzes hebt kunnen maken en je kaart hebt ontworpen kun je eerst nog een gratis proefkaartje ontvangen. Zo kun je eerst de kaart nog even voelen en bekijken of het naar wens is. Anders dan bij alle andere wenskaarten is het bij geboortekaartjes voor 18:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Veel plezier met het uitkiezen en maken van een jongens geboortekaartje.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken