Geboortekaartjes Meerling

geboortekaartjes meerling De geboorte van een tweeling kan je niet voorbij laten gaan zonder een kaartje te versturen. Keuze uit meer dan 100 geboortekaartjes meerling en eenvoudig een eigen geboortekaartje maken.

Geboortekaartjes meerling

Ook voor de geboortekaartjes meerling ben je bij Greetz op het juiste adres. Greetz heeft een origineel aanbod van geboortekaartjes voor meisjes, jongens en mix tweelingen. Vanaf 1,40 per stuk verstuur je online echte geboortekaartjes en ontvang je eerst een gratis proefdruk om de kaart met eigen ogen te kunnen zien. Je kunt ook zelf een kaartje ontwerpen.

Geboortekaartjes meerling inspiratie

Kaartjesencadeaus.nl wil inspireren heeft daarom alvast een aantal geboortekaartjes geselecteerd. De rechter kaart is een voorbeeld van een eigen geboortekaart ontwerpen. Hiervoor moet je het type Fotokaart kiezen. Greetz heeft 6 fotokaarten klaarstaan. Het enige wat je hoeft te doen is een eigen foto te uploaden. En wat is er leuker om de mensen te laten zien hoe de tweeling eruit ziet?  geboortekaartjes meerling geboortekaartjes meerling

Gratis proefdruk bestellen

Een geboortekaartjes moet perfect zijn en ook hier is aan gedacht. Voordat je een grote bestelling doet ontvang je eerst een gratis proefdruk. Zo kun je de kaart eerst zelf met eigen ogen zien en voelen. Tevreden? Dan zorgt Greetz voor de rest. Wij wensen jullie veel plezier met het uitzoeken van de geboortekaartjes.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken