Geboortekaartjes Meisje

geboortekaartjes meisje Keuze uit meer dan 580 lieve, klassieke en hippe meisjes geboortekaartjes. Vanaf €1,45 per stuk. Ontvang een gratis proefkaartje om te voelen en zien of het geboortekaartje naar wens is.

Geboortekaartjes meisje maken

Gefeliciteerd met de geboorte van een meisje. Het leukste moment is aangebroken, het wereldkundig maken van de geboorte. Dit kan door te kiezen uit één van de honderden meisjes geboortekaartjes, maar je kunt ook zelf een geboortekaartje maken. Dit kan heel eenvoudig door een zelfgemaakte foto te uploaden en de naam van de baby in te vullen. Kaartjesencadeaus.nl heeft een aantal voorbeelden geselecteerd. geboortekaartjes meisje  geboortekaartjes meisje  geboortekaartjes meisje

Geboortekaartjes meisje bestellen

Voordat je kunt starten met het bestellen van een geboortekaart geef je het aantal, papiersoort, kleur envelop en formaat op. Zo krijg je direct de totaalprijs te zien en kom je niet voor verrassingen te staan nadat je alles hebt gedaan. Wil je eerst een proefkaartje maken dan kies je deze functie onderaan het formulier. Anders dan bij alle wenskaarten is het voor 18:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Veel plezier met het uitzoeken en/of maken van een meisjes geboortekaart.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken