Geboortekaartjes tweeling

Keuze uit meer dan 100 collectiekaarten en diverse foto kaarten en foto sjablonen om zelf je geboortekaartjes tweeling te maken. Ontvang een gratis proefdruk van je eigen ontwerp.

Geboortekaartjes tweeling

Gefeliciteerd met de geboorte van een tweeling. Kaartjesencadeaus.nl is al op zoek geweest naar een aanbieder van leuke en originele geboortekaartjes tweeling. Wij zijn terechtgekomen bij Greetz.nl. Hier heb je de keuze uit meer dan 100 kaarten in diverse stijlen en heb je de mogelijkheid om eenvoudig zelf een geboortekaartje tweeling te maken. We hebben een aantal geboortekaartjes tweeling geselecteerd.      Klik hier om alle geboortekaartjes te bekijken

Geboortekaartjes tweeling – Proefkaart

De geboorte van een tweeling wil je aan iedereen bekendmaken en het versturen van veel kaartjes betekent een hoge uitgaven. Daarom moet het geboortekaartje perfect zijn voordat je het aan iedereen verstuurd. Je wilt het eerst voelen en zien. Bij Greetz ontvang je een gratis proefkaart, een waaier met verschillende soorten papier en de gekozen enveloppe. Zo weet je precies wat je gaat versturen en kun je wijzigen aanbrengen aan de kaart, maar ook aan de kleur van de enveloppe als deze niet naar wens is.

Geboortekaartjes tweeling bestellen

Wanneer je tevreden bent over het resultaat dan kun je online de geboortekaartjes tweeling bestellen. Je kunt ervoor kiezen om alle kaartjes per pakket naar je eigen adres te verzenden. Maar je kunt ook Greetz het werk laten doen door alle adressen op te geven. Een andere optie is om alvast de enveloppen te bestellen. Zo kun je thuis op je gemak de enveloppen adresseren. Voor 20:00 uur besteld, vandaag verstuurd. Of tot 22:00 uur met de Greetz express. Klik hier om meer te lezen over deze service. Veel plezier met het kiezen en bewerken van de geboortekaartjes.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken