Grappige Kerstkaarten versturen

grappige kerstkaarten Online een grappige kerstkaart versturen en echt laten bezorgen? Kaartjesencadeaus.nl heeft keuze uit meer dan 90 grappige kerstkaarten. Ben je geïnspireerd, bezoek dan de winkel en ga direct aan de slag met het maken en versturen van een grappige kerstkaart.

Grappige kerstkaarten

Wil je iemand een vrolijke Kerst wensen? Dan is het misschien een leuk idee om deze Kerst eens een grappige kerstkaart te versturen. Het is een leuke manier om bijvoorbeeld iemand op te vrolijken die een moeilijk jaar achter de rug heeft. Maar eigenlijk kun je iedereen met een beetje humor een van de grappige kerstkaarten van Kaartwereld of Greetz versturen.

Inspiratie voor grappige kerstkaarten

Kaartjesencadeaus.nl heeft een selectie grappige kerstkaarten voor je op een rij gezet van Greetz.nl en Kaartje2go. Als je op een van de onderstaande afbeeldingen klikt dan kun je direct aan de slag en een van je familieleden, vrienden of kennissen verrassen met een grappige kerstkaart deze Kerst. grappige kerstkaarten - dieren grappige kerstkaarten - boze kerstman

Bezorging van kerstkaarten

Verstuur je met Greetz.nl je grappige kerstkaarten dan kun je tot 22:00 je kaart maken en versturen. De wenskaart wordt dan dezelfde dag nog verstuurd. Je betaalt voor deze service (tussen 20:00 en 22:00) wel 3,95 extra. Als je voor 20:00 je kaart maakt en verstuurd dan betaal je gewoon de normale kosten van een postzegel (0,64). Als je bij Kaartwereld je grappige kerstkaart maakt en verstuurd dan kan dit alleen tot 19:00 tegen de normale kosten van een postzegel. Je hebt dus bij Greetz een uur langer de tijd om je wenskaarten te versturen tegen de normale kosten (en 3 uur langer met de Greetz Express). Lees hier meer over de Greetz Express.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken