Grappige nieuwjaarswensen 2021

Grappige nieuwjaarswensen 2021

Grappige Nieuwjaarswensen bestel je dit jaar grappig scherp geprijsd en tegen een goede kwaliteit. Vandaag besteld, morgen in huis. 

Een humorvolle start met grappige
nieuwjaarswensen 2021

 Met grappige nieuwjaarswensen weet je zeker dat je een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert. Misschien heeft iemand een zwaar jaar achter de rug of misschien wil je iemand met humor een hart onder de riem steken? Dan kun je nu bij Greetz kiezen uit een breed scala aan humoristische nieuwjaarswensen. Met een bijpassend nieuwjaarscadeau weet je helemaal zeker dat je de ontvanger een groot plezier doet. Ook hierin kun je bij Greetz te kust en te keur. Even personaliseren en versturen maar. Doe je dit voor 22.00 uur? Dan maak jij de ontvanger morgen al vrolijk.

Veelzijdige collectie aan grappige kaarten

Ook voor grappige nieuwjaarswensen kun je bij Greetz volop terecht en met de eenvoudige filteropties kan het onmogelijk misgaan. Selecteer bij de moment-opties Nieuwjaar en kies daarna Humor als stijl. Je krijgt meteen een ruim assortiment nieuwjaarskaarten in beeld om uit te kiezen. Wat te denken van de Loesje-nieuwjaarskaarten? Samen met Loesje maak je de ontvanger aan het lachen om zo gezamenlijk de wereld een beetje mooier te maken. Ook de humorvolle kaarten van het merk RUMAG en de kleurrijke kaarten van Jan van Haasteren zijn momenteel zeer populair. 

Onvergetelijke momenten met een nieuwjaarscadeau

Greetz zou Greetz niet zijn wanneer er naast de nieuwjaarskaarten niet nog meer te kiezen zou vallen. Daarom kun je nu ook verschillende bijpassende cadeaus bij je humorvolle nieuwjaarswensen uitzoeken. Rituals giftpakketten, bierpakketten of zoete verleiding in de vorm van een doos Merci chocolade. Bij Greetz is overal aan gedacht om jou op een unieke en grappige manier jouw nieuwjaarswensen over te laten brengen. Uiteraard mogen ook diverse wijnsoorten en kwaliteitschampagne niet aan het assortiment ontbreken. Daarbij kun je bovendien veel van de Greetz nieuwjaarscadeaus personaliseren. Alvast een gelukkig nieuwjaar gewenst, met veel humor en grappige momenten. Dus verstuur nu Grappige nieuwjaarswensen 2021.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken