Voor 13:00 besteld, vandaag bezorgd

 Wil je iemand vandaag nog verrassen met een uniek cadeau? Dat kan bij Greetz. Als je voor 13:00 jouw bestelling doorgeeft dan bezorgt Greetz vandaag nog jouw cadeau bij de ontvanger. Super handig als je iemand op het laatste moment wilt verrassen of een belangrijk moment bent vergeten.

Greetz Bezorging

Je kunt bij Greetz vandaag nog iemand verrassen met een van de vele unieke cadeaus. Alle verrassingen behalve een losse kaart (een cadeau + een kaart kan wel) kun je vandaag nog laten bezorgen als je voor 13:00 jouw bestelling hebt doorgegeven. Hoe werkt het?

  1. Bestel je verrassing op werkdagen tussen 00:00 en 13:00
  2. Kies voor ‘Vandaag bezorging’ op de bezorgdatum pagina.
  3. Je verrassing wordt dezelfde dag nog tussen 13:00 en 22:00 bezorgd.

Lees hier alle informatie over deze nieuwe mogelijkheid. De extra kosten die voor deze dienst in rekening worden gebracht zijn 3,-. De normale bezorgkosten zijn 4,95. Voor een kleine bedrag extra ben je dus ‘gered’ van het vergeten van dat belangrijke moment :).

Greetz cadeau bezorging

Greetz heeft een uitgebreid assortiment cadeaus waar je uit kunt kiezen om iemand te verrassen. Er is een uitgebreid assortiment bloemen, taarten maar ook chocolade en gepersonaliseerde cadeaus. Uiteraard kan een cadeau altijd in combinatie met één van de duizenden wenskaarten verstuurd worden. Voor elk moment, het hele jaar door. En Greetz bezorgt ook op Vaderdag en Moederdag. Dus als je de zaterdag ervoor besteld dan maak je je ouders de volgende dag heel blij.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken