Greetz lid worden

greetz lid worden

Meld je nu aan als Greetz lid en ontvang 1 gratis postzegel en ontvang altijd 20% korting op wenskaarten. Ontvang extra korting door het sparen van Stampz en creëer je eigen persoonlijke kalender en adresboek.

Voordelen Greetz lid worden

Greetz lid worden heeft één heel groot voordeel, je ontvangt altijd 20% korting op wenskaarten. Dit kan je veel geld besparen met al die verjaardagen en feestmomenten. Naast deze flinke korting kun je een eigen adresboek creëren en een persoonlijke kalender. Zo vergeet je nooit meer een verjaardag of moment waar een kaartje bij hoort.

Greetz wenskaarten en cadeaus

Greetz.nl heeft een groot assortiment met meer dan 10.000 wenskaarten en meer dan 1000 cadeaus. Voor alle momenten en leeftijden is er genoeg keuze. En lukt het toch niet om een leuk kaartje te vinden, dan kun je een eigen kaart maken. Dit kan heel eenvoudig en snel. Je upload een zelfgemaakte foto, voegt een tekst toe en Greetz doet de rest. Voor 20:00 uur besteld, vandaag verstuurd. En met de Greetz express heb je zelfs tot 22:00 uur de tijd om een bestelling te doen.

greetz lid worden  greetz lid worden  greetz lid worden

Winkel bezoeken Winkel bezoeken