Grote kaart versturen

grote kaart versturen Extra grote kaarten waarin je extra veel tekst in kwijt kunt. Keuze uit meer dan 5.000 wenskaarten voor alle momenten. De kaarten kunnen vergroot worden naar de formaten Medium, XL of Supersize. Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd. Ook bezorging op zondag.

Grote kaart voor alle momenten

Je hebt wenskaarten en je hebt Supersize kaarten. Dit zijn extra grote kaarten waarmee je iemand groots in het zonnetje zet. Voor alle momenten kan je een grote kaart versturen. Ook voor de grote momenten als moederdagvalentijnkerst en vaderdag. Je kunt de kaart ontwerpen zoals jij wilt. En als je bij Greetz een XL of een Supersize kaart verstuurt dan krijg je ook nog een extraatje, want je mag namelijk zelf de kleur van je envelop bepalen. Je kunt kiezen uit een groot aantal kleuren, zoals rood, roze, blauw, oranje, geel en nog veel meer. Extra groot extra leuk. Kortom: size does matter bij Greetz. Let op: De grootte van de kaart kan je kiezen na het bewerken van je gekozen wenskaart.   

Groots verrassen met een cadeau

De verrassing is nog groter als je de grote kaart verstuurt in combinatie met een cadeau. Greetz.nl heeft ongeveer 1.000 cadeaus en meer dan 40 boeketten voor alle momenten en voor iedereen. Een populair cadeau is een helium ballon. Deze wordt verpakt in een grote doos en bij het opendoen vliegt de ballon eruit. Populair cadeau voor mannen is een bier met eigen etiket. Een heerlijke fles La Chouffe met een zelf ontworpen etiket met eigen tekst. Voor vrouwen heb je wijn met eigen etiket. O.a. een goede fles Chardonnay, maar ook prosecco en rosé.

Grote kaarten versturen

Je grote kaart voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd. Greetz bezorgt 7 dagen per week. Tegen extra kosten wordt jouw kaart en/of cadeau dus ook op zondag bezorgd. Dit betekent ook dat jouw kaart en/of cadeau op Moederdag, Vaderdag en Valentijn wordt bezorgd.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken