Grote Kerstkaarten versturen

grote kerstkaarten Wens je vrienden en familie een groots nieuwjaar. Keuze uit meer dan 1400 grote kerstkaarten. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Grote kerstkaart versturen

De kerstdagen komen er weer aan. Tijd om een keuze te maken uit het enorme aanbod van kerstkaarten. Kaartjesencadeaus.nl heeft een leuke tip. Extra grote kerstkaarten. Bij alle wenskaart momenten in het jaar zien wij een stijging in populariteit van het versturen van grote kaarten. Maar waarom is dit? Ten eerste omdat de ontvanger blij verrast zal zijn door de grootte van de kerstkaart. En ten tweede kun je er extra veel tekst op kwijt om iemand fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Grote kerstkaart met cadeau

Een grote kerstkaart versturen is al een heel leuk cadeau, maar je kunt iemand nog meer verrassen door een kerstcadeau mee te sturen. Greetz heeft meer dan 40 cadeaus geselecteerd als kerstcadeau. En totaal meer dan 750 cadeaus voor alle momenten. Voor de kinderen doet de helium ballon het erg goed. De ballon wordt geleverd in een enorme gele doos en komt er vanzelf uitvliegen. En de doos, daar kunnen de kinderen ook mee spelen. Het is in ieder geval een mooie verstop plek. Voor mannen is er bier met eigen etiket. En voor de vrouwen wijn met eigen etiket. Hier heb je de keuze uit o.a. La Chouffe, Duvel, prosecco, rosé. Het etiket kan je eenvoudig bewerken door een eigen foto te uploaden. En een eigen tekst toe te voegen. Klik hier om alle kerstcadeaus te bekijken

Grote kerstkaart online bestellen

Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd. De grootte van de kaart kun je bepalen na het kiezen en bewerken van de kaart. Het advies dat Kaartjesencadeaus.nl kan geven is om niet te kort voor kerst te bestellen. Zo ben je de drukte voor en komt jouw kaartje zeker op tijd aan.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken