Grote moederdagkaart versturen

grote moederdagkaarten

Keuze uit meer dan 200 moederdagkaarten in diverse formaten. Populair zijn de extra grote wenskaarten. Deze supersize moederdagkaarten verstuur je al vanaf €2,95.

Grote Moederdagkaart

Zondag 9 mei is het weer Moederdag. De dag dat je jouw (schoon)moeder in het zonnetje moet zetten. Je kunt een moederdagkaart in verschillende formaten versturen: medium, XL en een supersize wenskaart. Maar op deze speciale dag wil jij jouw moeder natuurlijk extra in het zonnetje zetten met een extra grote moederdagkaart. Naast de ruime keuze moederdagkaarten kun je ook eenvoudig een eigen kaart ontwerpen. Met een zelfgemaakte foto en een gepersonaliseerde tekst op de voorkant. Kaartjesencadeaus.nl heeft alvast een aantal grote moederdagkaarten geselecteerd.   

Grote moederdagkaart met cadeau

Over extra in het zonnetje zetten gesproken. Een kaart is al leuk, maar wat dacht je van een grote moederdagkaart met cadeau? Keuze uit ruim 100 moederdagcadeaus. Voor ieder wat wils. Populaire cadeaus zijn een wijn met eigen etiket. Je kiest uit één van de ruim twintig soorten. Plaatst een zelfgemaakte foto erop en plaatst een liefdevolle tekst. Of een grote helium ballon. Ook deze kun je personaliseren met een eigen foto en tekst. De ballon wordt verstuurd in een enorme gele doos en bij het opendoen vliegt deze er vanzelf uit. Klik hier om alle moederdagcadeaus te bekijken

Grote Moederdagkaart bezorging

Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd. Bij de laatste stap van de bestelling kun je een verzenddatum kiezen. In principe zou je in januari al je kaart kunnen bestellen. Dan weet je in ieder geval dat je het niet vergeet. En dat je op tijd bent. Dat terzijde. Je kunt zelfs je kaart en/of cadeau op moederdag zelf laten bezorgen. Deze service brengt wel extra kosten met zich mee, maar je hebt dan wel tot de dag voor moederdag de tijd om te bestellen. Uiteraard kun je de bestelling eerst naar je eigen adres versturen. Zo kun je het persoonlijk overhandigen.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken