Grote Vaderdagkaart

grote vaderdagkaart Keuze uit meer dan 190 grote vaderdagkaarten van maar liefst 24 x 33 cm. Ook in combinatie mogelijk met een vaderdagcadeau. Nu ook bezorging op Vaderdag. 

Grote vaderdagkaart

Zondag 20 juni is het weer Vaderdag. De dag dat jij jouw (schoon)vader in het zonnetje moet zetten. Kaartjesencadeaus.nl weet waarmee jij jouw vader kan verrassen, een extra grote vaderdagkaart. Je hebt bij Greetz.nl keuze uit meer dan 190 verschillende originele grote vaderdagkaarten. En dan heb je ook nog de kaarten die jezelf kunt ontwerpen, zoals de zeer populaire fotokaarten. Kortom: er zit altijd wel een leuke kaart tussen.

Grote vaderdagkaart met cadeau

Wil jij jouw Vader dit jaar extra verrassen? Verstuur dan samen met een grote vaderdagkaart ook een uniek cadeau mee. Keuze uit ruim 100 vaderdagcadeaus. Bijna alle vaders houden wel van een lekker biertje of een goede wijn. Een leuk en vooral nuttig cadeau is daarom ook een bier met eigen etiket. Kies uit een La Chouffe of Duvel en personaliseer het etiket. Dit doe  je door een eigen foto te uploaden en een eigen tekst. Hetzelfde doe je bij een wijn met eigen etiket.

Grote vaderdagkaarten versturen

Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd. Maar wat als je er pas op een zaterdag aandenkt? Dan wordt je kaart in de nieuwe werkweek bezorgd. Toch niet! Bij Greetz wordt je kaart gewoon op Vaderdag bezorgd. Dit brengt wel extra kosten met zich mee, maar de verrassing is des te groter.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken