Grote Valentijnskaart versturen

grote valentijnskaart
Verras je valentijn met een extra grote valentijnskaart. Keuze uit meer dan 750 grote valentijnskaarten voor hem en haar. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd. 

Grote Valentijnskaarten

Bij Greetz heb je de keuze uit meer dan 750 valentijnskaarten voor hem en haar. Deze kun je in diverse formaten versturen naar jouw valentijn. De formaten zijn Medium, XL en SuperSize. 36 collecties zorgen ervoor dat Greetz een variërend aanbod heeft. Populaire grote valentijnskaarten zijn van de collecties Blond Amsterdam, Woezel en Pip, Greetz Magic en HuggyBird. Kaartjesencadeaus.nl heeft alvast een aantal kaarten geselecteerd. 

Grote valentijnskaart met bloemen of cadeau

Een extra grote valentijnskaart kun je ook in combinatie met een bos valentijns bloemen of valentijnscadeau verzenden. Voor hem en haar heeft Greetz een ruim assortiment cadeaus. De bloemen en cadeaus kunnen overigens ook los besteld worden. Wil je het cadeau persoonlijk geven aan jouw valentijn? Verstuur dan het cadeau met of zonder kaart naar je eigen adres. Zo kun je de grote kaart ook nog persoonlijk bewerken met je eigen handschrift. 

Grote valentijnskaart bestellen

Na het uitkiezen en bewerken van de valentijnskaart komt de optie waar je het formaat moet kiezen. Hierna heb je de optie om een envelop te kiezen. Bestel je een kaart voor 20:00 uur dan wordt je kaart dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt tegen extra kosten ook gebruik maken van de Greetz express. Zo heb je tot 22:00 uur de tijd. Klik hier om meer over deze service te lezen. Veel plezier bij het uitzoeken en bewerken van een Valentijnskaart.  

Winkel bezoeken Winkel bezoeken