Happy Birthday kaarten

happy birthday Wens iemand een happy birthday met een originele kaart. Keuze uit meer dan 1800 verjaardagskaarten en meer dan 700 cadeaus. Voor 22:00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Happy birthday

Kaartjesencadeaus.nl heeft een aantal kaartaanbieders vergeleken en heeft Greetz.nl geselecteerd. Waarom Greetz? Een enorm aanbod aan verjaardagskaarten, veel meer dan Kaartje2go, en keuze uit meer dan 700 verjaardagscadeaus. Voor alle leeftijden zit er wel een kaartje en cadeau bij. Hieronder hebben we alvast een aantal happy birthday kaarten geselecteerd.  

Happy birthday cadeaus

Bij een verjaardag horen cadeaus. Greetz heeft hier aan gedacht. Van drank en bloemen tot aan speelgoed voor de jongeren. Verstuur bijvoorbeeld het meeste populaire cadeau, een ballon. Of voor de mannen een fles bier en voor de vrouwen een fles wijn of prosecco. Voor zowel de mannen als de vrouwen is er Rituals en chocolade. Keuze genoeg en voor ieder wat wils.

Happy birthday kaart en cadeau bestellen

Voor 20:00 uur besteld, vandaag verstuurd. En verstuur je alleen een kaart, dan kun je tegen extra kosten tot 22:00 uur bestellen met de Greetz express. Deze extra kosten betaal je niet als je een cadeau besteld. Het cadeau kun je ook los bestellen. Wil je het cadeau persoonlijk overhandigen? Verstuur het cadeau dan naar je eigen adres. Zo kun je ook de kaart eerst naar je eigen adres versturen en met eigen handschrift bewerken.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken