Happy Valentijnsdag

Happy Valentijnsdag

Keuze uit meer dan 400 Valentijnskaarten of eenvoudig een valentijnskaart maken. Tip: bestel nu alvast jouw kaart en zet hem klaar om te verzenden. De kaart wordt dan op Valentijnsdag bezorgd.

Happy Valentijnsdag

Loop je te piekeren over hoe je geliefde een Happy Valentijnsdag te bezorgen? Niet doen, want bij Greetz ben je er in no time uit. Door de enorme keuze aan Valentijnskaarten en bijpassende Valentijncadeaus vind je zeker weten de geschikte verrassing voor de man of vrouw van je dromen. Misschien denk je nu: enorme keuze, wordt het daar wel makkelijker van? Geen zorgen, daar heeft Greetz wat op bedacht. Een heel eenvoudig online filtersysteem. Hiermee kun je voor ieder detail heel simpel selecteren wat je voorkeur heeft. Denk hierbij aan de vorm, de kleur en de stijl. Uiteraard begin je met het selecteren of de romantische verrassing voor een man of een vrouw bestemd is. 

Veel voorpret en gezonde spanning

Het ontwerpen en samenstellen van je Valentijnverrassing staat bij Greetz gelijk aan veel voorpret. Uiteraard is er ook de spanning over hoe je geliefde het zal vinden, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Achteraf zal je er met veel plezier op terugkijken want bij Greetz ben je van romantisch succes verzekerd. Dat begint al bij het maken van de Valentijnskaart. Zoals genoemd kun je door de filteropties op de site precies selecteren hoe de kaart eruit moet komen te zien. Daarna kun je de Valentijnskaart naar eigen smaak personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor de Greetz Fotokaarten of de Magickaarten. Met de Fotokaart voeg je een bijzonder fotomoment van jullie tweetjes toe en met de Magickaart doe je dit in woorden.

Bezorgd op Valentijnsdag zelf

Happy Valentijnsdag zeg je natuurlijk het beste op 14 februari zelf. Daarom ben je met Greetz bij een bestelling voor 22.00 uur op 13 februari verzekerd van bezorging op Valentijnsdag. Dit geldt niet alleen voor de Valentijnskaarten maar ook voor de bijpassende Valentijncadeaus. Of je nu een bos bloemen, een chocoladehart, een Rituals giftset of iets anders kiest: Greetz bezorgt je romantische verrassing hoe dan ook op Valentijnsdag.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken