Happy Valentine Day

Happy Valentine

Keuze uit meer dan 400 Valentijnskaarten of eenvoudig een valentijnskaart maken. Tip: bestel nu alvast jouw kaart en zet hem klaar om te verzenden. De kaart wordt dan op Valentijnsdag bezorgd.

Happy Valentine Day

Iemand een unieke Happy Valentine Day wensen? Bekijk dan de romantische collectie van Greetz. Hier kun je te kust en te keur om de man of vrouw van je dromen een onvergetelijke dag te bezorgen. De liefdevolle artikelen van Greetz weten iedere ontvanger echt te raken. Laat dat nou precies zijn waar je naar op zoek bent. Naast de ruime keuze in Valentijnskaarten biedt Greetz je een evenzo grote keuze in bijpassende Valentijncadeaus. Bovendien kun je bijna alle Greetz artikelen personaliseren. Zo ben je verzekerd van het juiste romantische gebaar op 14 februari. Bestel je namelijk je romantische verrassing voor 22.00 uur op 13 februari? Dan wordt deze op Valentijnsdag zelf bezorgd.

Als eerste de Valentijnskaart

Bij het kiezen van een liefdevolle verrassing op Greetz begin je bij het selecteren van een mooie Valentijnskaart. Dat is immers de traditie. Of je de kaart nu wel of niet anoniem wilt versturen maakt daarbij niet uit. Beide opties zijn mogelijk bij Greetz. Je selecteert eerst of de ontvanger een man of een vrouw is. Daarna krijg je nog steeds een paar honderd mogelijkheden om uit te kiezen. Je verkleint het enorme keuzearsenaal door andere filters toe te passen. Dit kan de vorm van de kaart zijn, de kleur, of het type. Zo kun je bij Greetz kiezen uit romantische Fotokaarten, Magickaarten, Collectiekaarten en Greetz Soundz-kaarten. Laatstgenoemde zijn muziekkaarten met zeer toepasselijke romantische muzieknummers.

Dan een romantisch cadeau

Na het personaliseren van je Valentijnskaart geeft Greetz je de mogelijkheid een bijpassend romantisch cadeau uit te zoeken. Ook hierin is de keuze zeer veelzijdig. Voor zowel mannelijke als vrouwelijk ontvangers kun je uit tal van Valentijncadeaus kiezen. Wat bijvoorbeeld te denken van een Rituals giftset? Of voor de zoetekauwen onder ons: een heerlijke liefdestaart of chocoladeverrassing? Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in de collectie van Greetz.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken