Happy Valentine’s Day

happy valentine’s day

Happy valentine’s day wensen doe je met een valentijnskaart. Keuze uit meer dan 400 kaartjes en bijna 200 cadeaus. Uiteraard ook mogelijk in combinatie. 

Happy Valentine’s Day

Wil je dit jaar je geliefde een spectaculaire Happy Valentine’s Day bezorgen? Dat kan. Bij Greetz weten ze precies hoe je op Valentijnsdag superorigineel uit de hoek kunt komen. Uiteraard is er in de Greetz collectie een enorme diversiteit aan Valentijnskaarten te vinden. Deze kun je bijna allemaal personaliseren en van je eigen romantische gebaar voorzien. Daarnaast kun je bij Greetz kiezen uit tal van bijpassende liefdescadeaus. Een gigantische bos rode rozen, overheerlijke chocola, Rituals giftpakketten en nog veel meer. Bestel je je verrassing (uiterlijk) voor 22.00 uur op 13 februari? Dan bezorgt Greetz jouw liefdesverklaring op Valentijnsdag zelf. Geweldig toch?

Valentijnskaart personaliseren

Traditiegetrouw verstuur je je valentijnskaarten anoniem. Daar kun je ook bij Greetz voor kiezen. Bovendien kun je de valentijnskaart personaliseren en van je eigen stijl voorzien. Dit gaat heel eenvoudig. Op de site van Greetz vind je verschillende filteropties. Als eerste selecteer je of de ontvanger in kwestie een man of een vrouw is. Daarna maak je een stijlkeuze of kaartkeuze. Zo kun je qua stijlen onder andere voor een humor valentijnskaart kiezen of een hippe. Bij de optie kaartkeuze prijken er Fotokaarten, Magickaarten, Collectiekaarten en ook Greetz Soundzkaarten in het assortiment.

Met bijpassend liefdescadeau

Eenmaal je valentijnskaart gepersonaliseerd, kun je kiezen uit heel veel verschillende bijpassende cadeaus. Voor zowel mannelijke als vrouwelijke ontvangers kun je hier te kust en te keur. Zo zijn er voor mannen bierpakketten, liefdesballonnen en zelfs sokken te vinden. Voor vrouwen kun je kiezen uit schitterende boeketten bloemen, heel veel chocolade producten, flessen wijn en de zeer geliefde Rituals giftsets. Het mooie bij Greetz is dat je ook deze bijpassende romantische cadeaus kunt personaliseren. Laat bijvoorbeeld de naam van je partner op het etiket van de bierflessen drukken. Hij zal het enorm weten te waarderen. Daarnaast kun je ook foto’s op de liefdescadeaus laten plaatsen.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken