Happy Valentines Day

happy valentines day

Jij bent dit jaar niet te laat met je geliefde een Happy Valentines Day te wensen. Bestel voor 21:00 uur en je kaartje wordt morgen bezorgd. Tip: je kunt je valentijnskaart ook klaarzetten zodat deze op 14 Februari wordt bezorgd.

Happy Valentines Day

Wens je geliefde een Happy Valentines Day met een kaart of Valentijncadeau uit de romantische Greetz collectie. Wil je traditiegetrouw een anonieme liefdeskaart versturen? Dat kan. Bij Greetz heb je de keuze uit een grote verscheidenheid aan Valentijnskaarten en bijpassende cadeaus. Wat bijvoorbeeld te denken van een zachte knuffel, een hartvormige doos bonbons of een boeket met luxe rode rozen? Zelfs het versturen van een heuse liefdestaart behoort tot de mogelijkheden. Bestel je romantische verrassing (uiterlijk) op 13 februari voor 21.00 uur en Greetz bezorgt deze keurig netjes op Valentijnsdag bij de man of vrouw van je dromen. 

Persoonlijke liefdesverklaring

Uiteraard wil je dat jouw verrassing je geliefde echt weet te raken. Daarom kun je bij Greetz Valentijnskaarten bestellen die je compleet kunt personaliseren. Zo is er de kaartmaat XL of Supersize. Daar kan niemand omheen. Je romantische gevoelens zullen overduidelijk kenbaar gemaakt worden. Daarnaast kun je ook kiezen voor fotokaarten van Greetz. Misschien heb je een bijzonder moment meegemaakt met je geliefde en wil je hem of haar hier op Valentijnsdag aan herinneren. Selecteer dan Fotokaart bij de veelzijdige filteropties op de Greetz website. Daar zal je ontdekken dat je deze dag ook extra magie kunt meegeven met de Greetz Magickaarten.

Zeg het met chocola

Nee, niet alleen de liefde van de man gaat door de maag. Je kunt ook een vrouw geen groter plezier doen dan door een overheerlijke doos bonbons te sturen. Bij Greetz kun je kiezen uit talloze verschillende chocoladeverrassingen. Wat bijvoorbeeld te denken van de Leonidas bonbons in harten blik? Wauw, wat zal je geliefde daar van op kijken. Ook de Australian Verleiders en de ‘Nuts about you’ bonbons van de Chocolate Company vallen letterlijk en figuurlijk bijzonder goed in de smaak. Zelfs een chocolade telegram behoort bij Greetz tot de mogelijkheden.

Winkel bezoeken Winkel bezoeken